• PashminaSjaals van superzachte Cashmere en pure Zijde
  • service@pashminashine.com
  • 0031 (0)6-51004604 WhatsApp
  • 30 dagen retoursgarantie
  • Gratis Verzending*
  • PashminaSjaals van superzachte Cashmere en pure Zijde
  • service@pashminashine.com
  • 0031 (0)6-51004604 WhatsApp
  • 30 dagen retoursgarantie
  • Gratis Verzending*

Levering en verzending

* G R A T I S verzending, bij een aankoopbedrag vanaf € 22,50

Levering 

Alles shawls in de webshop hebben wij normaal gesproken op voorraad (tenzij anders aangegeven) en worden uiterlijk binnen drie dagen verzonden (bij bestellingen voor 16.00 uur) tenzij anders vermeld. Mocht 't ons achteraf niet lukken dan geven wij -na gedane bestelling- direct een indicatie van de levertijd. Aanvullende informatie met betrekking tot levertijd is mogelijk via 0651 004 604

Aan de op deze website vermelde levertijd kunnen geen rechten worden ontleend. Mochten wij door omstandigheden een shawls niet direct kunnen leveren, dan leveren wij in principe de rest van uw bestelling en sturen de ontbrekende shawls zo spoedig mogelijk na.

Heeft u haast met uw bestelling en wilt u zeker weten of wij het pakket dezelfde dag kunnen versturen, bel ons via 0651 004 604, dan maken wij hierover een afspraak.

Nalevering 

Indien wij een shawls die op deze website staat na moeten leveren, berekenen wij geen extra verzendkosten. Aan toezeggingen met betrekking tot de termijn waarop wij een shawls denken te kunnen leveren, kunnen geen rechten worden ontleend.

Afleveradres

Als afleveradres hanteren wij het adres ingevuld bij verzendadres. Als u uw bestelling op een ander adres geleverd wilt hebben, kan dat natuurlijk. U dient dit dan wel bij uw bestelling te vermelden.

Retouren (wettelijke herroepingstermijn)

Wilt u één of meer van de door u bestelde shawls terugsturen, dan kan dat natuurlijk. U heeft alle shawls 14 dagen lang vrijblijvend op zicht, gerekend vanaf de dag van bezorging. U heeft het recht om binnen 14 dagen, zonder opgave van redenen, de aankoopovereenkomst te ontbinden. Heeft u binnen deze 14 dagen de overeenkomst (let wel.. ) per E-mail/schriftelijk ontbonden, dán heeft u alsnog maximaal 14 dagen (daarna) om de shawl (of shawls) retour te sturen (herroepingsrecht Burgerlijk Wetboek Boek 6 Artikel 230). Mocht u een artikel terug willen sturen of willen ruilen, dan kunt u het beste via info@pashmina.com  contact opnemen (tel. 0651004604). Het retouradres vind u op de door ons verzonden verpakking. De retourkosten voor de verzending komen NIET voor uw rekening.

Wij nemen alleen ongebruikte, onbeschadigde en niet gedragen shawls, in de originele verpakking, terug.

Na ontvangst van de geretourneerde shawls en na goedkeuring onzerzijds zal het gehele aankoopbedrag binnen 5 werkdagen op uw bankrekening terug worden gestort.

Ruilen 

Als u een shawls wilt ruilen voor een andere shawls, sturen wij de nieuwe shawls op, zodra de te ruilen shawls in goede orde en staat is ontvangen. Een verzoek tot omruilen kunt u via de mail info@pashmina.com doen (0651004604). Vermeld hierbij het ordernummer. De retourkosten voor de verzending komen voor uw rekening.

Inpakfouten 

Ondanks een zeer zorgvuldige werkwijze, zijn inpakfouten helaas onvermijdelijk. Mocht dit gebeuren, wilt u dan binnen drie dagen na bezorging telefonisch of per email  contact opnemen. Wij behouden ons het recht voor om uw melding aan de hand van het gewicht van het pakket en de interne controleformulieren na te kijken. Wij zorgen er voor dat u het ontbrekende product binnen 2 tot 3 werkdagen toegestuurd krijgt. Indien van toepassing, maken wij met u een afspraak over het versturen van het foutief toegestuurde product.

Garantie 

PashminaShine staat er voor in dat de shawls voldoen aan de in het aanbod in de webwinkel vermelde specificaties. Op de Pashmina shawls kan geen garantie worden verstrekt. Volg nauwkeurig het onderhoudsadvies op dat is toegevoegd bij uw aankoop.

Prijzen 

Alle genoemde prijzen op deze website zijn inclusief BTW. Type- en invoerfouten voorbehouden. Wij zullen echter zonder overleg met u geen ander bedrag factureren dan op uw email-bevestiging vermeld staat. Wij factureren de prijs die op het moment van uw bestelling actueel is. Aan het feit dat u op een eerder tijdstip een lagere prijs heeft gezien, kunt u geen rechten ontlenen.

Totstandkoming van de overeenkomst 

Zodra u uw bestelling heeft gedaan en betaald wordt deze door ons aanvaard en verwerkt. Bestellingen die op werkdagen voor 16.00 uur bij ons binnen zijn worden binnen drie dagen verzonden (met uitzondering van nationale feest- en herdenkingsdagen). 

Wij behouden ons het recht voor om uw bestelling niet direct uit te voeren of te weigeren op grond van bijvoorbeeld de hoogte van het totaalbedrag van uw bestelling, openstaande facturen of uw betalingsgedrag in het verleden. Uiteraard nemen wij dan direct contact met u op (uiterlijk binnen twee werkdagen).