• PashminaSjaals van superzachte Cashmere en pure Zijde
  • service@pashminashine.com
  • 0031 (0)6-51004604 WhatsApp
  • 30 dagen retoursgarantie
  • Gratis Verzending*
  • PashminaSjaals van superzachte Cashmere en pure Zijde
  • service@pashminashine.com
  • 0031 (0)6-51004604 WhatsApp
  • 30 dagen retoursgarantie
  • Gratis Verzending*

Veilig betalen

* G R A T I S verzending, bij een aankoopbedrag vanaf € 25,00

Online veilig betalen

U kunt gebruik maken van de volgende betaalmogelijkheden: -iDEAL - MasterCard - Visa - Maestro - AMEX - Bancontact - Apple Pay - Klarna -Vooruitbetaling/overboeking/achteraf- of gespreide betaling (wanneer lid van Klarna)

U rekent af in uw eigen vertrouwde internet-bankomgeving met de eigen specifieke beveiliging van uw bank. Wij zullen uw bestelling aanvaarden en uitvoeren. Indien de levertijd onverhoopt langer is dan toegezegd zullen wij contact met u opnemen over eventuele terugstorting van het bedrag op uw rekening.

Uiteraard kunt u bij het uitblijven van een levering altijd contact opnemen en verzoeken om het bedrag terug te storten; wij zullen binnen 3 werkdagen gehoor geven aan dit verzoek.

Alle genoemde prijzen op deze website zijn inclusief BTW.

------------------------------

Niet betaalde factuur

Indien wij ondanks het sturen van een herinnering geen of een onvolledige betaling ontvangen, zullen wij de incassering van het openstaande bedrag overdragen aan een incassobureau. Dit betekent een verhoging van het factuurbedrag met incassokosten van minimaal € 45,00 met een maximum van 15% van de hoofdsom. Ook bent u vanaf dat moment per maand 1,0% rente verschuldigd. Zolang PashminaShine geen adreswijziging van u heeft ontvangen, wordt u geacht woonachtig te zijn op het adres waar wij uw bestelling hebben afgeleverd, en gaan wij er vanuit dat u onze aanmaning tot betalen in goede orde heeft ontvangen.

Bestellen en bezorgen buiten Nederland 

Wij sturen uw bestelling graag naar u toe. Wij berekenen u hiervoor wel extra bezorgkosten. Kijk voor deze kosten bij bestellen vanuit het buitenland of neem contact met ons op. U kunt uw bestelling doorgeven via onze webshop.

Betalen vanuit het buitenland

Woont u in Duitsland, België of The UK en heeft u een Nederlandse bankrekening, dan kunt u ook met iDEAL betalen. Als u kiest voor vooruitbetaling ontvangt u van ons op dezelfde of eerstvolgende werkdag een e-mail met daarin de gegevens die u nodig heeft om uw betaling te verrichten. Wij versturen uw bestelling zodra het geld op onze rekening is bijgeschreven. Andere manieren van betalen voor klanten buiten Nederland zijn helaas niet mogelijk.

Aansprakelijkheid

PashminaShine aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor het onjuist en oneigenlijk gebruik van de bij ons aangeschafte producten.

Klachten en geschillen

Mocht u ondanks onze grote zorg toch klachten hebben over de shawls, of over onze service, dan verzoeken wij u deze klachten schriftelijk of per email (info@pashmina.com) kenbaar te maken. Wij zullen er alles aan doen om met u tot een passende oplossing te komen.

Overmacht 

PashminaShine heeft in geval van overmacht het recht om, naar eigen keuze, de uitvoering van de bestelling van een klant op te schorten, dan wel de overeenkomst zonder rechterlijke tussenkomst te ontbinden, zulks door dit schriftelijk aan de klant mee te delen en zulks zonder dat PashminaShine gehouden is tot enige schadevergoeding, tenzij dit in de gegeven omstandigheden naar maatstaven van redelijkheid en billijkheid onaanvaardbaar zou zijn. Onder overmacht wordt verstaan iedere tekortkoming welke niet aan PashminaShine kan worden toegerekend, omdat zij niet te wijten is aan haar schuld en noch krachtens de wet, rechtshandeling of in het verkeer geldende opvattingen voor haar rekening komt.

Klarna

Legal- & Privacybeleid van Klarna kunt u HIER lezen