• PashminaShine Sjaals
  • service@pashminashine.com
  • 0031 (0)6-51004604 WhatsApp
  • Web-Winkel-Keur
  • Gratis Verzending
  • PashminaShine Sjaals
  • service@pashminashine.com
  • 0031 (0)6-51004604 WhatsApp
  • Web-Winkel-Keur
  • Gratis Verzending

Over Pashmina Shine

On line verkoop van Sjaals van superzachte Cashmere, van Cashmere en Zijde met een prachtige glans, welke als Pashmina Shawl, als Stola en als Omslagdoek zomer en winter gedragen kunnen worden.

Een sieraad voor elke vrouw of man, bij iedere gelegenheid.

Wij streven naar de beste kwaliteit voor een aantrekkelijke prijs. Onze collectie wordt door zorgvuldig gekozen kleine ateliers vervaardigd in India en Nepal. Door de directe contacten staan wij garant voor de keuze bij ieder seizoen. In onze collectie vind u hét perfecte cadeau voor uw relaties of voor uzelf. Onze Kasjmieren kledingstukken passen precies in onze overtuiging dat een ieder zichzelf mag verwennen met een prachtige outlook. Originaliteit en duurzaamheid zijn bij ons de eerst voorwaarden.

Met onze collectie proberen we iedere keer in te spelen op het seizoen, de mode en de kleuren van het moment. Wij streven naar het leveren van een prachtig product, met een liefdevolle originele herkomst, wat met veel plezier en elegance gedragen zal worden..

Het Pashmina Shine Team

Hierbij de stappen die u kunt nemen bij de echtheid van onze Pashmina's:

STAP 1 : De sjaal moet zeer gemakkelijk door een ring gehaald kunnen worden

De meeste sjaals die niet van pashmina wol zijn gemaakt kunnen niet door een ring. Vanwege deze eigenschap van de pashmina wordt hij ook wel “The ring-shawl” genoemd. Pas bij deze test op voor het etiket. Doe dit als laatste door de ring en héél voorzichtig. Het etiket is niet zo dun, want niet van de kasjmier wol gemaakt.

Stap 2: Laat met een pipet enkele druppels water op de sjaal vallen

Door het vet van de geitenwol zal de druppel eerst blijven liggen. Daarna trekt hij pas in de sjaal. Wanneer de druppel direct in de sjaal trekt, zonder eerst te blijven liggen, is het geen geitenwol.

Stap 3: Weeg de sjaal op een huishoudweegschaal

Een echte pashmina sjaal is heel licht en dun: 160 gram voor een shawl van 200 cm bij 70 cm. Alleen wanneer het geweven is met meerdere draden, zoals b.v. de Kani Pashmina, mag het iets zwaarder wegen.

STAP 4: Bekijk de afwerking van de sjaal aan de korte zijden

Wanneer er langere draden als rand zijn gebruikt is het maximale aan geitenwol 70%. In onze shawls zit 30% zijde in de sjaal. Bij onze 100% Kasjmieren Sjaals wordt er geitenwol, de zogenaamde Yakwol gebruikt.

.